Aurinkokehrän sukkalanka


Kuvaus

Aurinkokehrän sukkalanka on karstalanka, johon kestoa on saatu kahden erilaisen villan sekoituksella ja tiukalla kehräyksellä.

Tämä vahva kaksisäikeinen karstalanka on täysin läpinäkyvää tuotantoa, kehrätty kahden lähitilan villoista. Sportvahvuinen lanka on käsinvärjätty, luonnonvärein luonnonharmalle pohjalle: 100% paikallista villaa, ilman muovia / keinokuituja. Suunnitteluvaiheessa on tehty kestotestejä hyvin tuloksin. Lanka soveltuu hyvin muihinkin neuleisiin, pehmeämpää suuremmilla puikoilla neulottuna, n. 3 puikot sukille ja 4 muihin neuleisiin.


Aurinkokehrän upeat värit syntyvät eettisesti ja ekologisesti tuotetuista luonnonväriaineista, myrkyttömästi ja turvallisesti. Valmistusmateriaalina on pääosin kestävä, puhdas ja pehmoinen suomenlampaan villa, jonka kauniit luonnolliset värit täydentävät ja syventävät luonnonvärien sävyjä. Pientiloilta peräisin olevasta villasta on kampalankaan valikoitu vain hienoin ja siitä on kammattu lyhyet kuidut pois. Siksi Aurinkokehrän langat ovat erityisen pehmeitä.


Materiaali: 100% suomalainen karstavilla

Kerän koko: 50 g= 100 m

Puikkosuositus: 2,5 - 3 mm

Pesuohje: Suosittelen käsinpesua