Lämpö, Neulojan sohvilla


Kuvaus

Sohvilla syntyvät rakkaimmat neuleet. Siksi käsissäsi on pian Neulojan Sohvilla – sataprosenttinen, pienerissä tuotettu villalanka Pohjois-Karjalasta. Sohvilla brändi on lankapuoti Tiukulan omaa tuotantoa eli he lajittelevat lankojen villat itse.


Neulojan Sohvilla on Pohjois-Karjalan lankahelmi; se on valmistettu omassa maakunnassa luontoa kunnioittaen ja pieniä lammastiloja tukien. Villat tulevat Tohmajärveltä, Joensuusta ja Polvijärveltä, ne on pesty Polvijärvellä ja kehrätty Nurmeksessa. Värjäyksessä olemme käyttäneet joko luonnonväriaineita tai Suomessa valmistettuja reaktiivivärejä.


Neulojan Sohvilla Lämpö Light Fingering on yksisäikeinen 100 % villalanka, joka sopii erityisen hyvin keveisiin huiveihin ja villatakkeihin.


Materiaali on 100% suomalaisten alkuperäisrotujen (suomenlammas ja kainuunharmas) villaa Pohjois-Karjalan alueelta. Kyseessä on semi-worsted eli puolikampalanka.


Vahvuudeltaan light fingering, juoksevuus 50g = ~250m. Vyyhdin painot vaihtelevat ~45-55g välillä. Langassa on paksuusvaihtelua ja se on sen ominaisuus.


Riittoisuus: kaksi vyyhtiä riittää reilun kokoiseen kaulahuiviin, yksi vyyhti riittää pipoon.


Valmistusmaa: Villat tulevat Pohjois-Karjalan alueelta. Villat on pesty ja lanka on kehrätty Nurmeksessa Idän Kehräämöllä. Värjätty Joensuussa (väriaineena kotimaiset reaktiivivärit tai luonnonvärit EU:n/Suomen alueelta).

Puikkosuositus: 2,5 - 4,0 yksin neulottuna tai isommalla puikolla toisen langan kanssa

Pesu: käsinpesu